JADI PENGEDAR

Selain Slim Diet II, kami mempunyai produk yang hebat lagi. Dengan rangkaian produk jualan ulangan berkualiti dan bertaraf dunia.

Kami akan membimbing anda untuk bermula. Cuma 4 langkah mudah perlu anda ikut untuk mendapat pendapatan RM31’400 setiap bulan. Dengan mengikuti langkah-langkah dan duplikasi yang betul, dalam masa 6 bulan anda sudah memiliki pendapatan sebulan dalam briefcase lebih RM100’000. OK ke tak? Jalannya sudah ada, kami tunjukkan formulanya dan anda yang buat keputusan.

AUTOSHIP (Anda perlu tahu)
Perkara pertama yang anda perlu tahu dalam perniagaan ini ialah Autoship. Autoship ialah agreement yang anda sign dengan company untuk memotong dari bank akaun anda RM1200-RM1300 setiap bulan selama 1 tahun pada setiap minggu pertama atau minggu kedua mengikut pilihan anda (Boleh dibatalkan bila-bila masa). RM1200-RM1300 itu ialah produk pakej pilihan anda. Jika tidak menjual pun, boleh juga diguna sendiri dan juga ahli keluarga.

Pakej Autoship
A. 8 Tin Alpha Lipid – RM1200 (Cadangan: 2 Minum Sendiri, 6 Jual)
B. 12 Tin Slim Diet 2 – RM1296 (Cadangan: 4 Minum Sendiri, 8 Jual)
C. 6 Tin Alpha Lipid + 3 Tin Slim Diet 2 – RM1224 (Cadangan: 4 Minum Sendiri, 5 Jual)

Anda perlu tahu yang produk-produk ini bertaraf dunia dan sungguh mudah dikongsi / dijual dengan sesiapa saja. Produk kita kebanyakannya adalah yang terbaik di dunia, patented tidak boleh ditiru dan ada insuran produk liabiliti jutaan ringgit jika anda bermasalah bila menggunakan produk ini. Rekod kumpulan kami memang produk ini sangat mudah dijual.

Ramai pula bertanya, kenapa kena beli pakej diatas tiap-tiap bulan? Jawapannya perniagaan ini berlandaskan syariah dimana anda sendiri perlu ada Jual/Beli setiap bulan untuk layak mendapat komisen setiap bulan. Tapi jangan risau, dengan formula ini, saya akan tunjukkan bagaimana pada bulan kedua sebenarnya Autoship ini sudah menjadi Free setiap bulan. Ikuti langkah-langkah dibawah.

LANGKAH 1 (Bulan Pertama)

1. Anda Join Autoship Program RM1200 dengan mana-mana pakej yang anda pilih.
2. Kenalkan (franchise) pada 5 kenalan anda kebaikan produk perniagaan ini dan mereka pun sama mengambil pakej Autoship.
“Franchise”kan bisnes anda, seperti juga Petronas, jika hanya satu di Malaysia mungkin tidak menjadi perniagaan yang hebat & terkenal.

Kelebihan langkah 1 : Pendapatan bulanan RM156
Anda juga Ada Pilihan untuk Tidak bermula dengan Autoship pada bulan pertama (sesuai bagi yang tidak mempunyai modal mencukupi).
Katakan anda memilih pakej A. 8 Tin Alpha Lipid – RM1200. Anda boleh beli satu persatu produk asalkan dalam tempoh sebulan. Contohnya anda beli 1 tin pada minggu pertama, 2 tin pada minggu kedua, 3 tin pada minggu ketiga, dan 2 tin pada minggu keempat. Dan dalam masa sama anda franchise-kan perniagaan ni pada 5 kenalan anda, anda tetap berada di Langkah 1 dan menuju ke Langkah 2 juga. Bulan seterusnya baru Autoship bermula. Mudah saja kan? Semua orang tanpa mengira peringkat umur pun boleh mula menjadi usahawan The New Professionals.
————————————————————————————
LANGKAH 2 (Bulan Kedua)
1. AUTOSHIP akan menolak RM1200 dari akaun anda pada minggu pertama atau kedua mengikut pilihan anda, dan anda menerima pakej produk pilihan anda.
2. Bantu 5 kenalan anda tadi buat Langkah 1 dengan membantu mereka memperkenalkan pada 5 kenalan mereka. (Duplication)

Kelebihan LANGKAH 2
Pendapatan bulanan RM3’020

Pendapatan ini sudah cover 2 bulan AUTOSHIP anda kan? Jadi bulan bulan seterusnya gaji anda meningkat lagi dan AUTOSHIP anda sudah berjalan dengan PERCUMA.
Dana Pelancongan ke Luar Negara setiap tahun

**Ditahap ini anda sudah layak menerima tabung pelancongan. Syarikat biasanya menyediakan 2 pakej percutian setiap tahun, iaitu Umrah dan Destinasi Hebat luar negara, anda boleh pilih yang mana satu anda mahu. Inilah satunya syarikat yang memberi tawaran pelancongan percuma kepada anda di level yang rendah pun layak dapat! Satu lagi yang hebat, andaikata semua ahli kumpulan anda rebah disini, tinggal anda sorang buat AUTOSHIP pada bulan bulan seterusnya tanpa seorang rakan niaga pun, ANDA TETAP DAPAT TABUNG PELANCONGAN INI! Bila anda dapat pergi? SATU TAHUN DARI ANDA BUAT AUTOSHIP PASTI!

Langkah 2 ini dipanggil mesin chop duit. Inilah formula utama untuk anda berjaya dengan mudah dalam perniagaan ini. Anda dulu capai Langkah 2, kongsikan dengan kenalan faedah mencapai Langkah 2 dan bantu mereka untuk mencapai ke tahap yang sama. Dari sini, Langkah ke 3 dan Langkah ke 4 akan terjadi dengan mudah.
————————————————————————————— 
LANGKAH 3 (Bulan Ketiga)

1. AUTOSHIP akan menolak RM1200 dari akaun anda pada minggu pertama atau kedua mengikut pilihan anda, dan anda menerima pakej produk pilihan anda.
2. Bantu 5 kenalan anda tadi mencapai Langkah 2 seperti anda sebelum ini, bantu mereka pun dapat pendapatan RM3’020 juga.

Kelebihan LANGKAH 3
Pendapatan bulanan RM6’400 setiap bulan!
Dana Pelancongan ke Luar Negara setiap tahun
—————————————————————————————
LANGKAH 4 (Bulan Keempat)

1. AUTOSHIP akan menolak RM1200 dari akaun anda pada minggu pertama atau kedua mengikut pilihan anda, dan anda menerima pakej produk pilihan anda.
2. Bantu 5 kenalan anda tadi buat Langkah 3 seperti anda sebelum ini, bantu mereka pun dapat pendapatan RM6’400 juga.

Kelebihan LANGKAH 4
Pendapatan bulanan RM31’400 setiap bulan!
Dana Pelancongan ke Luar Negara setiap tahun
———————————————————————————— 
Apa lagi yang anda inginkan?
Analisis Kos/Keuntungan Duplikasi 5
Bulan Pelaburan Pendapatan Untung/Rugi
1 (1’200) 156 (1’044)
2 (1’200) 3’020 776
3 (1’200) 6’400 5’200
4 (1’200) 31’400 30’200
Ini saja cukup simple dengan 4 langkah mudah untuk meraih pendapatan tetap RM31’400 setiap bulan. Kenapa tetap? Sebab semuanya dengan AUTOSHIP dimana anda dan kumpulan anda telah membuat pembelian Automatik setiap awal bulan. Ada lagi formula untuk dapat lebih dari ini, tapi untuk permulaan kami cadangkan untuk fokus pada formula ini.

Katakan tidak dapat 100% pun, dapat 50% pun ok juga RM15’000 setiap bulan. Katakan paling teruk terjadi iaitu anda tidak dapat 5 rakan untuk bersama anda, anda cuma dapat 1 orang saja yang berkeyakinan. Katakan 1 orang itu sahaja yang berjaya mengikuti formula diatas, anda yang memperkenalkannya tetap mendapat RM5’000-RM6’000 setiap bulan, selepas 1 tahun dapat pula Free trip ke oversea atau umrah. Sungguh mudah untuk berjaya dalam perniagaan ini bukan?

Jumlah Pendapatan dinyatakan diatas tidak lagi termasuk Country Pool yang mencecah puluhan ribu ringgit.
Bantuan dan Bimbingan Sepenuh Masa oleh kami, Kejayaan Anda adalah Kejayaan Kami!
Inilah business plan terbaik di dunia dan anda adalah pioneer kerana formula ini baru sahaja di perkenalkan 25 SEPTEMBER 2010 LEPAS!!!

TEAM DREAMCHASER II
AZLAN AZMAN 012-2228925
SUNAZRAH SALEH  017-2503929